mizu?

....és amúgy?

Friss topikok

  • s.b.: Szia! Nekem most jutott eszembe, h van ilyen oldalam (oldalunk?), úgyhogy most folytatom ;D Mizu? ;) (2013.04.03. 11:46) hmm...
  • v.b.: level down ;> (2009.01.12. 09:27) change

Linkblog

HTML

téma

2008.08.22. 09:45 | s.b. | Szólj hozzá!

vannak témák, amelyek sűrűbben előjönnek bizonyos időszakonként. nemtom, miért, nemtom mi értelme van, h előjön, de mégis mozgatja a fantáziánkat... talán mert mindannyian biztonságra / bizonyosságra vágyunk, persze olyanra, ami nem unalmas. olyan állandóságra, ami változatos ;) egyébként én meg tudom, amit tudok, és remélem, más is fogja tudni idővel azt, amit én tudok... de asszem igaza volt vkinek, lehet, h néhány témát nem beszélnek elég jól át az emberek. mindig csak picit, aztán meg jön a matekozás, meg az elbizonytalanodás, meg a hitetlenség, meg úgy ámblokk a sok szar érzés. persze vannak fontosabb dolgok is a világon, mint folyton a filozófiai meg érzelmi témák taglalása, ez tény. úgyhogy azis lehet, h le kéne koccanni róla. na mind1, a lényeg, h azért általában tudja az ember, h mizu, ha meg nem, akkor úgyis rákérdez, aztán végül csak összeáll a kép egy teljes egésszé ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://mizu.blog.hu/api/trackback/id/tr11627249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása