mizu?

....és amúgy?

Friss topikok

  • s.b.: Szia! Nekem most jutott eszembe, h van ilyen oldalam (oldalunk?), úgyhogy most folytatom ;D Mizu? ;) (2013.04.03. 11:46) hmm...
  • v.b.: level down ;> (2009.01.12. 09:27) change

Linkblog

HTML

gondolatok

2008.04.10. 16:45 | s.b. | Szólj hozzá!

ha kellő elszántsággal állunk hozzá valamihez, az több mint valószínű, h sikerülni fog. persze kellenek még más mozgatórugók is, de az elszántság nagyon fontos. vannak olyan dolgok, amiket az ember nagyon akar az elején, aztán később mégjobban akar, aztán az idő múlásával még annál is jobban akar. először úgy van vele, h ez nagyon jó, később rájön, h ez annál is jobb, aztán arra, h ez az eddigi legjobb.

van olyan, h az idő múlásával sokan képesek lesznek arra, h elhagyjanak rossz szokásokat. képesek lesznek a változásra - azaz inkább a megújulásra. arra, h megpróbáljanak olyan dolgokat tenni, amiket eddig még nem, vagy sikertelenül. pl. olyasmire gondolok, h ha megtaláltuk azt, aki számunkra a legjobb, akkor félre tudjuk tenni azt a fajta önzőségünket, h habzsoljuk az életet, vele együtt a pasikat / nőket. és végülis minek is, ha egy valakitől is megkaphatunk mindent, amire szükségünk van... ritka eset az ilyen, pláne ebben a mai világban, az tény. mármint, h addig nem akarunk mással szexelni, kikezdeni / rámászni, amíg ténylegesen úgy érezzük, h mindent megkapunk és természetesen mi is eleget nyújtunk...  az tuti, h nehéz ellenállni a kísértésnek. de ha mégis ellen tudunk, az olyan szép tud lenni. és ezáltal akár többek leszünk, fejlődünk lelkileg. 

olyan "bölcsességet" is hallottam, h "egy valami van, amit nem kaphatunk meg egyetlen partnertől sem: a változatosságot". szerintem ez hülyeség. hisz akár létezhet olyan is, h megtaláljuk azt az állandóságot, ami változatos ;) viszont meg kell tanulni azt, h nem birtokolhatjuk a másikat. kemény lecke, de csomó stressztől megkímél minket és a másikat;)

kemény dolgok ezek... de a legkeményebb, h már eltelt pár nap azóta, h megkérdezzem: mizu? ;)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mizu.blog.hu/api/trackback/id/tr39419968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása